Werk in opdracht

Kunst speciaal voor jou

Ik werk graag samen met u aan een persoonlijk product. Een goed ontwerp vormt de sleutel tot een succesvolle communicatie van uw dienst, product of herinnering.

Met veel enthousiasme houd ik me bezig met o.a. opdrachten zoals het ontwikkelen van een logo of huisstijl, flyers, kaarten, illustraties, glasobjecten. Ook persoonlijke beelden als speciaal cadeau voor trouwen of een grafmonument uitgevoerd met glas behoren tot de mogelijkheden.

Een idee wordt in samenspraak uitgewerkt tot een concept en na een akkoord uitgevoerd tot een mooi product. De mogelijkheden zijn bijna grenzeloos.

Persoonlijk contact staat hierbij voorop en mijn directe manier van werken zorgt voor een goede samenwerking.

 

“Een persoonlijke benadering geeft het beste resultaat. Daarom maak ik graag persoonlijk kennis met u.”

“Het perfecte plaatje”

Fotografie

Als beeldend kunstenaar zie ik beelden die ik vast wil leggen. Zo kijk ik ook in de fotografie, het beeld dat mij raakt leg ik graag vast.

Mooi, lelijk, rouw, maar vooral puur. Het beeld spreekt voor zich.

Dit is ook terug te zien in mijn fotografie tijdens evenementen, bij bruidsfotografie, bolle buiken, baby-, kinder-, en portretfotografie.

Momenteel leg ik me toe op het fotograferen voor websites foto’s. Wil jij goed voor de dag komen op je site? Ik maak foto’s op locatie van jou en evt. je werknemers zodat jou bedrijf goed voor de dag komt. Maar ook familie-shoots en evenementen kun je mij voor benaderen. Bij interesse stuur me een bericht met jou wensen en ik neem contact met je op.

 

As in glas

Graag maak ik voor jou een tastbaar aandenken. Een sieraad van glas met een kleine hoeveelheid as, als liefdevolle herinnering aan de overledene. Jou wensen en herinnering verwerk ik in glas. Uiteraard wordt de as met grote zorgvuldigheid in het sieraad verwerkt. Een sieraad kan troost bieden in moeilijke tijden.

Ook ontwerp en vervaardig ik mondgeblazen urnen. Omdat elk mens uniek is, is ook elke urn die ik maak uniek. Na een persoonlijk gesprek vertaal ik jou herinneringen en wensen in glas. Als je dit wenst, mag je ook meewerken aan dit proces.

Bij A la Patricia kun je ook persoonlijke glazen grafmonumenten en urnplaten laten creëren. Jou wensen staan centraal in het ontwerp en daardoor wordt het een unieke herinnering.

 

Neem voor meer informatie gerust contact op. 

“Herinneringen in glas voor een overleden dierbare. Uniek, persoonlijk en handgemaakt”

Neem contact op

Neem gerust contact op door het contactformulier in te vullen of bel mij op het volgende nummer: 06-42244864

4 + 7 =