Patricia Overdam

Kunstenaar, Vormgever

Vanuit de opleiding voor Reclame, presentatie en vormgeving (NIMETO) werkte ik een periode bij een reclameatelier.
Om mijn creatieve kant verder te ontwikkelen volgende ik in de avonduren een teken- en schilderopleiding en hield ik me bezig met fotografie aan de vrije academie in Den Haag.

Tijdens de vele reizen en zeiltochten die ik maakte, verruimde ik mijn blik op de wereld. De wereld, een speeltuin om te ontdekken. Ook de verschillende reizen van o.a. China tot Zuid-Amerika naar India en Antarctica droegen bij aan de keuze om me meer bezig te gaan houden met de kunstvormen waarin ik mijn creativiteit kan uiten.

Door Glaskunst, Fotografie, Schilderen en tekenen en Grafische vormgeving kan ik blijven ontdekken, ontwikkelen en experimenteren.
De opleiding aan het Instituut voor Kunst en Ambacht IKA te Mechelen is mijn nieuwe uitdaging om het glas verder te ontdekken.

Werkwijze

Vanuit mijn eigen creatieve blik maak ik kunstwerken van glas of glas in combinatie met andere materialen. Ook schilderijen, tekeningen en foto’s zijn een product van mijn creatieve geest.

Verder werk ik graag in opdracht. Door het persoonlijk contact, zakelijk of particulier, kan ik samen met de opdrachtgever tot een gewenst ontwerp komen. Daarbij kunt u denken aan een logo of complete huisstijl, flyers, kaarten en illustraties. Een foto reportage voor uw bedrijf of huwelijk. Maar ook aan een speciaal, persoonlijk cadeau in de vorm van een kunstwerk bij een jubileum of herinnering.

glasblazen

Contact

Stuur een bericht en we reageren zo snel mogelijk.

Not readable? Change text. captcha txt